Sidoaktivitet från The Witcher 3 blir fristående spel

Om du är 200 timmar in i The Witcher 3: Wild Hunt (9/10) men fortfarande inte är mer än halvvägs genom berättelsen är du förmodligen bekant med kortspelet Gwent. Detta minispel, som liksom mycket annat i The Witcher 3, erbjöd ett sällan skådat djup och fängslade verkligen spelare och uppmuntrade till samling av sällsynta kort.

Många har bönat och bett om ett fristående spel, och CD Projekt RED ger i vanlig ordning fansen precis vad de vill ha.

Det var under Microsofts presskonferens under E3 som utvecklarna tillkännagav Gwent: The Witcher Card Game officiellt, men redan innan hade själva speltiteln läckt ut på internet. De polska utvecklarna planerar att köra igång en betatest av spelet i september, men den kommer dessvärre inte att vara tillgänglig på PlayStation-plattformar. Oroa dig inte dock, när spelet väl är färdigt för lansering kommer det att släppas även till PS4, och det kommer då att ha stöd för spel mot spelare på både PC och Xbox One.

Jag fastnade aldrig själv för Gwent när jag recenserade spelet, men det handlar nog mer om att jag inte är förtjust i den formen av kortspel ändå. Om du gillar spel som Magic: The Gathering eller Hearthstone kommer säkerligen Gwent: The Witcher Card Game att sluka många timmar av ditt liv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.