PS4-versionen av Journey är snart här

Väntan har varit lång på den sedan länge utlovade PlayStation 4-versionen av det unika mästerverket Journey, men snart är det dags för lansering. Förra veckan läckte en bild som antydde att spelet kommer att släppas på PlayStation Store den 21 juli, och nu har både Sony och thatgamecompany bekräftat detta datum.

Det har nu gått drygt tre år sedan vi fick uppleva denna vackra och känslosamma resa genom en mystisk spelvärld som visade att givande berättelser inte nödvändigtvis behöver berättas via dialog. Utforskandet av världen tillsammans med den intressanta interaktionen med främmande människor skapade en magisk upplevelse som få andra har lyckats uppnå än idag.

PlayStation 3-versionen av är ett bevis på att design vinner över teknik på den grafiska fronten i princip varje gång, men nu kommer de extra hästkrafterna i PS4-versionen även att tillåta högre upplösning och bildfrekvens. Jag ser redan nu fram emot den briljanta sekvensen med utförsåkningen i 60 bildrutor per sekund.

Spelet kommer att vara Cross Buy-kompatibelt om du redan har köpt den digitala versionen av Journey till PS3. Om du köpte thatgamecompany-samlingen som släpptes på skiva kommer du dock att behöva köpa spelet på nytt.

Kommer du att spela Journey igen?

2 kommentarer
  1. motz motz
  2. Macce_1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.