Persona 5 får ny trailer

Nyheter som inte fick plats i presskonferenserna på E3 fortsätter välla in från mässgolvet. Ett av de spel jag ser fram emot allra mest är Persona 5 för PlayStation 4, och Atlus har precis släppt en ny spelsekvens-trailer. Spelet kommer att släppas 15 september i Japan och på Alla Hjärtans Dag, den 14 februari, nästa år i Nordamerika och förhandsbokningarna öppnades under E3. Förhoppningsvis tillkännager Atlus även ett Europadatum snart, givet att de bestämt sig för en ny distributör efter att de avslutat samarbetet med NIS America.

I trailern får vi massor av sekvenser från inuti spelet, och det ser helt fantastiskt ut med en verkligen unik känsla och design. Mitt hjärta bankar snabbare och med Persona 4 Golden i minne finns det inget annat spel jag längtar mer efter.

Anne kramar om Morgana ordentligt

Anne kramar om Morgana ordentligt

Den här gången har vi lämnat den japanska småstaden och berättelsen utspelas i Tokyo, och TV-världen är utbytt mot något som kallas Palatset. Hjältarna som upptäcker sina Persona-krafter förvandlas till ett band av hjärtats tjuvar som ska stjäla ondska och illvilja från vuxna. Likt de tidigare delarna kommer spelet att delas upp i rollspelselement och en social simulator där Social Link-systemet är uppdaterat jämfört med del 3 och 4.

Regissören och producenten Katsura Hashino började jobba med Persona 5 2010 direkt efter färdigställandet av spelet Catherine till PlayStation 3. Det spekuleras att element från just Catherine kommer att finnas med i Persona 5.

Ser du fram emot Persona 5?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.