Nyversionen av Resident Evil 4 släpps i augusti

Tidigare under året utlovade Capcom PlayStation 4-versioner av deras senare Resident Evil-spel, och vi har ju redan fått ta del av Resident Evil 6 (8/10) och Resident Evil 5 (som du kommer att kunna läsa om nästa vecka). Nu är det snart dags att kasta oss in i mångas favoritspel i serien, nämligen Resident Evil 4, och det verkar som att utgivaren är aningen före det planerade lanseringsschemat.

Ursprungligen var tanken att spelet skulle släppas framåt hösten, men nu visar det sig att vi kommer att få ta oss an rollen som Leon Kennedy i den spanska landsbygden redan den 30 augusti.

Redan 2011 fick Resident Evil 4 en nyversion till PlayStation 3, men troligtvis får vi en mer omfattande putsning av det grafiska denna gång. Precis som nysläppen av Resident Evil 5 och 6 kommer detta spel levereras med alla tillgängliga expansioner och extramaterial.

När jag ursprungligen spelade detta mästerverk på PlayStation 2 kändes det som en utmärkt blandning av den klassiska överlevnadsskräcken och en mer modern tredjepersonsskjutare. Men eftersom det var åtskilliga år sedan jag testade det sist återstår det ju att se om det fortfarande håller. Den 30 augusti vet vi!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.