Nytt LEGO Star Wars kommer till sommaren

Med tanke på hur framgångsrika Traveler’s Tales tidigare har varit med att skapa LEGO-spel med Star Wars-tema är det ingen större överraskning att även förra årets The Force Awakens skulle få en LEGO-tolkning. Detta är nu dessutom bekräftat med en sedvanligt charmig trailer, och trevligt nog behöver vi inte heller vänta så speciellt länge innan spelet lanseras.

Redan den 28 juni kommer bland annat Rey, BB-8 och Finn dyka upp i plastig form och återberätta historien från filmen med spelseriens karaktäristiska humor.

Enligt inlägget på officiella PlayStation-bloggen kommer spelet att släppas till PlayStation 3 och PlayStation 4, vilket fick mig att börja undra om utvecklarna skulle skippa PlayStation Vita. Vid närmare lusläsning i pressmeddelandet som mejlades ut fick jag dock bekräftat att det kommer att släppas en portning till den försäljningsmässigt kämpande handhållna plattformen trots allt. Det är ett glädjande besked eftersom jag faktiskt oftast har föredragit att spela LEGO-spelen på PSP eller Vita eftersom de passar bra att spela stötvis i korta sessioner.

Ser du fram emot ett nytt LEGO Star Wars?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.