Ny trailer visar upp krafter och vapen i Prey

Ett av vårens mest lovande spel är utan tvekan Prey, som under förra årets E3-mässa visade upp en del imponerande sekvenser. Denna förstapersonsskjutare ser ut att kunna fylla det hål som har uppstått efter de fantastiska BioShock-spelen, förutsatt att berättelsen är tillräckligt fängslande.

För att bygga upp förväntningarna inför lanseringen i maj har nu flera av vapnen och specialkrafterna visats upp i en ny trailer, och det hela ser minst sagt intressant ut.

Klippet visar hur en rad olika förmågor kan användas för att underlätta i striderna mot utomjordingarna som har invaderat rymdstationen, och det påminner en hel del om hur det går att manipulera fiender med plasmids i BioShock-serien. Det är uppmuntrande att se att det verkar finnas utrymme för experiment och olika typer av lösningar i striderna. Inget slår förstås klippet från E3-mässan där det bekräftades att du kan bli en kaffekopp, men det är också en hög ribba att nå upp till!

Om lite drygt en månad är det dags att kämpa för överlevnad i rymdstationen, och förväntningarna börjar sakta men säkert höjas. Förhoppningsvis kan detta spel även leva upp till dem, till skillnad från föregångaren som aldrig riktigt lyckades etablera något annat än intressanta tekniska lösningar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.