Ny trailer förklarar vad du kommer att göra i Mad Max

Med drygt fyra månader kvar till den planerade lanseringen av det svenskutvecklade Mad Max har nu Avalanche Studios släppt en trailer som dels visar upp delar av hur själva spelet ser ut, men även förklarar de centrala spelmekanikerna. Precis som förväntat kommer mycket att cirkulera kring protagonistens bil, och att kontinuerligt uppgradera den för att förbättra dina överlevnadschanser i ödemarken.

Detta spelar även in på en annan viktig punkt, närmare bestämt utforskandet av spelvärlden. Precis som i Avalanches tidigare verk har du en omfattande öppen värld att leka med, och den döljer bland annat uppgraderingsmaterial till bilen. Tro dock inte att du är ensam om att söka dessa skatter.

Andra, mindre sympatiska individer populerar omgivningen och det leder till allt från intensiva biljakter till Batman-liknande gruppstrider till fots. Spelet ser väldigt imponerande ut i dagsläget, och om utvecklarna lyckas fånga samma härliga spelkänsla som de skapade i Just Cause 2 är jag såld och kommer sannolikt att försvinna från omvärlden en längre period tills jag har spelat klart det.

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.