Ny trailer för Dark Souls III

Denna vecka drar den gigantiska spelmässan Gamescom igång i Köln, och även om Sony bryter lite mot traditionen och skippar den årliga presskonferensen innan mässan har det ändå dykt upp en del relevanta nyheter redan nu. Under gårdagen hade Microsoft en presentation av vad de har på horisonten och de passade även på att visa en del multiplattformtitlar, varav den mest intressanta var Dark Souls III.

Trailern vi fick se på E3-mässan avslöjade väldigt lite om spelet men nu lyfte From Software på skynket och visade spelsekvenser, och längtan blev omedelbart snudd på outhärdlig.

Klippet visar precis vad jag önskar mig från ett Souls-spel, det vill säga utsökt designade miljöer som dryper av stämning och skräckinjagande bossar. Det finns inte många utvecklare som kan matcha From Software på dessa punkter och det ser ut som att de kommer att höja ribban ytterligare med Dark Souls III. Detta tillsammans med stämningsfull musik och deras sedvanligt luddiga, men effektiva, narrativ gör att detta spel snabbt flyger upp på min personliga topplista inför 2016.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.