Minecraft: Story Mode fortsätter nästa vecka

Inte alla i spelbranschen har fått ta sin välförtjänta semester än, och hos Telltale Games jobbar utvecklarna hårt på nästa episod av Minecraft: Story Mode. Faktum är att de har jobbat så pass flitigt att de kommer att kunna klämma in ännu ett avsnitt innan årets slut, vilket är ett osedvanligt trevligt tempo från en studio som brukar ta gott om tid på sig mellan delarna.

Den 22 december kommer den fjärde delen i spelet släppas, och enligt Telltale kommer den att agera som ett miniavslut på säsongen, vilket får mig att ana en rejäl cliffhanger och lite längre väntetid på nästa avsnitt.

Jag har själv inte hoppat in i denna serie ännu, men Martin kikade ju närmare på första episoden och gillade den rejält. Det känns som att jag kommer att hoppa in någon gång under mellandagarna när spelsläppen tar en paus. Jag har redan införskaffat säsongspasset på en rea under hösten, och har därför snart fyra avsnitt som ligger och väntar på mig, vilket egentligen är det optimala viset att spela Telltale-spel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.