Marvel vs. Capcom: Infinite är under utveckling

I fightingspelsvärlden är Marvel vs Capcom-serien ett högt aktat namn, och suget efter en uppföljare har varit stort med tanke på att det har dröjt en del år sedan senaste delen släpptes. Redan innan PlayStation Experience hade det börjat ryktas om ett nytt spel i serien, och till mångas glädje visades detta upp under presentationen i Anaheim.

Marvel vs. Capcom: Infinite heter denna uppföljare, och även om det låter som ett mobilspel med mikrotransaktioner är det en fullstor uppföljare till PlayStation 4.

I en kort video får vi se en del av karaktärerna som kommer att återfinnas i spelet när det släpps nästa år, och det handlar om allt från Ryu och Mega Man till Captain Marvel och Iron Man. Ryktena säger att vi inte kommer att få se några karaktärer från X-Men i detta spel, men detta har ännu inte bekräftats.

Som om inte detta var nog, fick alla fans en trevlig överraskning också. Om du inte orkar vänta till nästa år för lite Marvel vs. Capcom-action på din PS4, kan du redan nu köpa Ultimate Marvel vs. Capcom 3PlayStation Store.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.