Dying Light får mängder av gratis extramaterial

Tyvärr uppfylldes inte min önskan om utannonseringen av ett nytt Dying Light under E3-mässan i somras, men vi har nu fått besked om något som nästan är lika bra. För att fira spelets stora framgång och obevekliga stöd från spelare, har utvecklaren Techland bestämt sig för att belöna sin trogna skara av följare.

Belöningsprojektet kallar de för ”10-in-12” och innebär att vi spelare har tio gratis uppdateringar att se fram emot under en period om tolv månader. Innehållet kommer att variera men vi utlovas nya områden, spelmekaniker, vapen, fiender och självklart även nya uppdrag.

I den första innehållsuppdateringen (content drop) får vi, i Old Town, möjligheten att träffa på en alldeles ny mänsklig motståndare i form av elitsoldater. Efter att ha fällt dessa soldater, går det att plundra deras kroppar och hitta delar av en ny rustning.

Om du tyckte att det var jobbigt att slåss mot en Goon – du vet, de där bjässarna som slår sönder dig med järnrör med tillhörande betongklump – kommer du att få en obehaglig överraskning. Någonstans i Old Town finns det nämligen en ännu större, ännu argare jätte som dessutom är muterad.

Gratistillägget finns för närvarande tillgängligt för PC och släpps till PlayStation 4 inom kort. Nästa planerade uppdatering är i september.

Tänker du återvända till Harran och upptäcka nyheterna?

Ett svar
  1. Björn Engqvist

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.