Expansion till Bloodborne bekräftad

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar Bloodborne (10/10). Spelet har otroliga mängder omspelningsvärde där du kan testa olika vapenkombinationer som innebär nya taktiker för den uppsjö av bossar som spelet bjuder på. Jag jobbar sakta men säkert på att nå platinatrofén, men redan nu jobbar From Software hårt på att lägga till mer innehåll i spelet.

Enligt chefen för Sony Worldwide Studios Shuhei Yoshida kommer vi att få mer information om expansionen ”senare under året”, en formulering som får mig att anta att det snarare är ett avslöjande som kommer att ske på Tokyo Game Show än E3. Kanske kan vi hoppas på en lansering framåt hösten!

Vad expansionen kommer att innehålla är fortfarande oklart, men jag hoppas på att de inte ligger på latsidan och endast lägger till fler Chalice Dungeons. Dessa slumpmässigt genererade nivåer är visserligen kul och utmanande, men inte spelets höjdpunkt just eftersom innehållet och upplägget är slumpat. Det märks tydlig skillnad på dessa nivåer och den spelvärld som genierna på From Software själva har designat.

Jag känner mig dock trygg i utvecklarnas händer eftersom de har goda meriter när det kommer till just expansionsinnehåll. Artorias of the Abyss är bitvis något av det bästa som går att uppleva i Dark Souls, och flera av bossarna i den trilogi av expansioner Dark Souls II (9/10) fick är fantastiskt välgjorda. Mina bataljer med Fume Knight och Ser Alonne i Crown of the Old Iron King (8/10) kommer jag sent att glömma.

Törstar du också efter mer Bloodborne?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.