Dishonored 2 får en fristående expansion

Jag är säkert inte ensam om att älska de fantastiska Dishonored-spelen, och den riktigt polerade designen de erbjuder. Det är verkligen en fröjd att utforska de detaljerade miljöerna och leta efter alternativa vägar att tackla motståndet. Det är därför glädjande att höra att vi kommer att få mer av det goda, i form av en expansion, och du behöver inte ens äga grundspelet för att avnjuta den.

I detta nya kapitel får vi ännu en gång bekanta oss med Daud och Billie Lurk, som båda var antagonister i första spelet. I trailern får vi se Billie frita sin mentor Daud från fångenskap, med målet att rekrytera honom för att utföra ett riktigt utmanande kontrakt. Hon tänker nämligen ha ihjäl The Outsider, den mystiske mannen som ingriper emellanåt i berättelsen och delar ut övernaturliga förmågor.

Trailern ger inte så mycket konkret information om själva expansionen, men bara det faktum att det är mer Dishonored får mig på väldigt gott humör. Om jag skulle våga mig på en gissning kommer du troligtvis att kunna välja mellan Billie och Daud som spelbara karaktärer, precis som med Emelie och Corvo i Dishonored 2 (9/10). Om denna expansion håller samma skyhöga kvalitet som expansionerna till första spelet har vi något riktigt trevligt att se fram emot. Den 15 september är det dags att uppsöka skuggorna och påbörja jakten i Dishonored: Death of the Outsider.

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.