Djävuls-Jason visas upp i ny trailer

Gun Media är nu i utvecklingens slutskede av det kommande skräckspelet Friday the 13th: The Game, och just nu genomgår spelet certifieringsprocessen innan ett lanseringsdatum kan spikas.

Det kommer att finnas sex tillgängliga versioner av Jason Voorhees från utvalda Fredagen den 13:e-filmer vid lansering, men för de som har förbeställt via Kickstarter eller Backerkit finns en sjunde, exklusiv hockeymaskprydd mördare att mörda lägerledare på Camp Crystal Lake med.

Splatterfilmernas gudfader Tom Savini skapade Jasons utseende i den första filmen och för första gången sedan The Final Chapter (för 34 år sedan) har han återvänt till ritbordet för att skapa en unik mördare till spelet. För någon månad sedan visades endast huvudet av skapelsen på PAX East, men nu presenterar Savini sin senaste kreation i en färsk trailer.

Jason har lidit alla helvetets kval och ser väldigt satanistisk ut, vilket undertecknad uppskattar riktigt mycket, men eftersom denna modell var tillgänglig via Kickstarter och Backerkit tycker jag att det är en märklig strategi från Gun Medias sida. Personligen anser jag att denna trailer borde ha visats innan Backerkit-beställningarna avslutades i slutet av mars, men visst ser detta monster helt fantastiskt ut?

Friday the 13th: The Game kommer under första halvåret till PlayStation 4.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.