Dishonored 2 dyker upp nästa år

Jag vidhåller att Dishonored är ett av de absolut bästa spelen som släpptes under förra konsolgenerationen, och följaktligen är jag väldigt sugen på mer av denna vara. Lyckligtvis är Bethesda och Arkane Studios inne på samma tankespår och bekräftade att en uppföljare är på gång. Detaljerna är fortfarande få, men trailern som visades under Bethesdas presskonferens gav mycket mersmak!

Protagonisten från förra spelet, Corvo Attano, gör visserligen comeback, men är inte den enda spelbara karaktären. Du kan dessutom välja att spela som Emily Kaldwin som du förmodligen kommer ihåg från första spelet som den lilla flicka som Corvo beskyddar. Att döma av trailern är hon inte i behov av så mycket beskyddande längre.

Enligt producenten är målet att ha spelet färdigt till våren 2016, men om du skulle lida väldigt kraftig Dishonored-abstinens kan du glädjas åt att första spelet och dess expansioner kommer att släppas till PlayStation 4 redan till hösten. Om du av någon anledning inte spelat det ännu finns det absolut inget bättre läge, och även expansionerna är smått lysande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.