Destiny-uppföljare planerad för 2017

Destiny (8/10) är tveklöst ett polariserande spel med spelare som har tillbringat hundratals timmar med Bungies verk, och folk som jag som inte ens orkade hela vägen genom kampanjen. Jag gillar definitivt hur skjutandet känns i spelet, men jag blev väldigt snabbt trött på hur mycket innehåll som återanvändes om och om igen.

Även om de flesta är överens om att The Taken King rättar till många av dessa problem har jag inte känt mig sugen att lägga mer pengar på spelet som jag ursprungligen blev ganska besviken på. Jag är dock förväntansfull inför den planerade uppföljaren som Activision nu har börjat tala om.

Redan tidigare under året blev det klart att Destiny 2 inte skulle landa i september som många hade hoppats, och nu har Activision bekräftat att vi får vänta till 2017 innan vi får en full uppföljare till den populära förstapersonsskjutaren. Fans kommer dock inte att gå lottlösa denna höst eftersom Bungie kommer att fylla ut med ytterligare en expansion till första spelet. Några detaljer om denna expansion finns inte ännu, men den ska vara omfattande i storlek enligt Activision.

Själv avvaktar jag nog till uppföljaren nästa år innan jag hoppar på Destiny-tåget igen, och jag hoppas att de har lärt sig av de misstag som har begåtts och att de levererar en mer komplett produkt vid lansering denna gång.

Vad hoppas du att expansionen och uppföljaren erbjuder?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.