Destiny Chronicles utannonseras

Destiny Chronicles är ett nytt actionrollspel med kanske det mest generiska namnet någonsin. Än så länge vet vi inte vilka plattformar det utvecklas till, men när Kickstarter-kampanjen som ska finansiera spelet kommer igång lär det avslöjas.

I spelet axlar du rollen som väpnaren Celeste när hon ska utföra ett uppdrag för att bli en fullfjädrad riddare. Riddarna lever isolerat från värden och hennes äventyr får henne att ifrågasätta sin tillvaro och något förenklade världsbild.

Ingen grotta är komplett utan ett vattenfall

Utvecklaren Visualnoveler beskriver stridssystemet som djupt och nämner Kingdom Hearts som inspirationskälla. På klassiskt rollspelsmanér finns ett färdighetsträd och Celeste kommer att kunna interagera med sina kompanjoner.

Världen beskrivs som vacker och mystisk, den verkar vara full av sidouppdrag och grottor, medan berättelsen sägs förmedla värme och humor. Från skärmdumparna ser det ut som att vi kommer att bjudas på varierade miljöer där mysfaktorn är otroligt hög!

Is och snö, aldrig tö. Och en liten… eski-mö!

Från det lilla som visats ser det ut som att både den manga-inspirerade konceptkonsten, grafiken och musiken håller absolut toppklass och det är definitivt ett spel jag kommer att hålla ögonen på. Självklart håller jag tummarna för en Vita-version, men får vi en PlayStation 4-utgåva tackar jag för det med.

Mer information finns på spelets officiella hemsida.

Ser du fram emot Destiny Chronicles?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.