Demon Gaze II släpps i Europa

Grottkryparen Demon Gaze (7/10) kom till PlayStation Vita 2014 och uppföljaren släpptes i Japan i höstas. Under en panel på Anime Expo avslöjade NIS America att de jobbar på en lokalisering och att vi kommer att få spela Demon Gaze II redan i höst. Som lök på laxen passade de även på att utannonsera en portning till PlayStation 4 bredvid PlayStation Vita-versionen.

Några av nyheterna är att du kan förhäxa fiender med ditt demonöga och få dem att slåss för dig, eller sammanfoga deras livsessens in i ditt demonkors. Dessutom ska du kunna inleda romanser med följeslagare och ta med dem på en date.

Som så många gånger förr omges den manliga protagonisten av galanta damer

Precis som Martin skrev i recensionen av föregångaren känns beskrivningen av berättelsen även här ganska slätstruken. En skurk vid namn Magnastar förhäxar befolkningen och tvingar dem att lyda honom och det är upp till dig att starta en revolution och befria dem.

I pressreleasen utlovas också att spelet ska vara lättillgängligt för nya spelare i grottkrypargenren samtidigt som det enligt utsago även skall tilltala veteraner. Jag gillade ettan skarpt och ser verkligen fram emot att återvända till Asteria och Demonstirraren (det är iallafall vad jag skulle kalla huvudpersonen Demon Gazer på svenska).

Ser du fram emot Demon Gaze II?

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
    • Jesper Pettersson Jesper Pettersson
      • Thomas Thomas
        • Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.