Burnout Paradise Remastered släpps till PlayStation 4

I denna tid som är fylld av återutgivningar av gamla spelklassiker, har jag hela tiden önskat och fantiserat om att mitt absoluta favoritspel ska konverteras och släppas till PlayStation 4. Ja, självklart menar jag det absoluta mästerverk som Criterion Games skapade för tio år sedan; Burnout Paradise.

Det har cirkulerat rykten ett tag nu om att spelet ska få nytt liv på nuvarande konsolgeneration och igår bekräftade äntligen EA att ryktet är sant. Jag har tillbringat någonstans mellan 350 till 400 timmar i spelet, och nu får jag äntligen möjlighet att fylla mina lediga stunder med ytterligare speltid.

Glädjebomben består inte bara i att vi får möjlighet att busa runt i Paradise City med den nya, fräscha 4K-upplösningen som rullar på i 60 bildrutor per sekund, utan får även serverat spelets samtliga extramaterial inbakat i priset.

Konverteringen till PlayStation 4 sköts av den nya studion Stellar Entertainment som bland annat består av Paul Ross och Christopher Roberts, vilka tidigare har jobbat på Criterion Games och Three Fields Entertainment. Jag hyser därför stor förhoppning att nyutgåvan håller sig troget till originalets helhetskänsla.

Burnout Paradise Remastered släpps till PlayStation 4 den 16 mars och finns redan nu att förhandsboka på PlayStation Store.

Ses vi på gatorna i Paradise City under nästa månad?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.