Blizzard World nu tillgängligt i Overwatch

Blizzards stora succé Overwatch (8/10) växer sig ännu större, och på nästan två år har spelet blivit ett fenomen. Under dess framfart har spelare pepprat loss med Bastions stationära kulspruta, prickat fullträffar med Hanzos pilar och rivit loss med ett av Junkrats explosiva traktordäck.

Utvecklarna har kontinuerligt infört flera karaktärer, nya banor och arrangerat många tidsbegränsade evenemang med exklusiva utstyrslar för de ikoniska hjältarna. Denna gång tar de med spelare till deras egna nöjesfält i den nya kartan Blizzard World.

Den nya Payload-nivån kombinerar tivoli med Blizzards egna historia där egna titlar som Diablo, Hearthstone och The Lost Vikings smälter gott in i en färgglad omgivning. Nya kostymer, gester och annat skoj tillkommer tillsammans med den nya banan – bland får D.Va en häftig kattkostym. Om du tror att dräkterna ska försvinna efter ett tag som i tidigare tilldragelser så kan du vara lugn, för de är i detta fall inte tidsbegränsade.

Det är trevligt att spelstudion omfamnar flera av dess klassiska spel, och att sedan placera dom i Overwatch är ett briljant beslut.

Har du testat Blizzard World ännu?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.