Bethesda bjöd på rejäl genomgång av Dishonored 2

Dishonored är onekligen ett av mina favoritspel i smyggenren under förra generationen, och min förväntan på höstens uppföljare är hög Om du inte gick upp alldeles för tidigt på morgonen för att se Bethesdas presskonferens kan jag berätta att Dishonored 2 har fått en grundlig och informativ genomgång som visar ett flertal nya förmågor. Men viktigast av allt ser många av de grundläggande punkterna som gjorde originalet så bra ut att vara på plats, och vi verkar få mer av det goda.

Denna uppföljare utspelar sig 15 år efter originalet och kejsarinnans dotter, Emily, som du räddade i originalet är nu vuxen och sitter själv på tronen. Oroligheter gör dock att hon tvingas bort från positionen och målet är att återta makten, vilket du kan göra antingen som hjälten från första spelet Corvo Attano, eller som Emily Kaldwin som också har börjat utveckla smygfärdigheter.

Nedan kan du se ett par matiga klipp fulla med ny information, och sedan är det bara att invänta lanseringsdatumet den 11 november!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.