Bethesda avslöjar delar av säsongspasset till Fallout 4

Bethesda är en utvecklare som sällan brukar snåla på innehållet i spelen de släpper, och Fallout 4 (9/10) är absolut inget undantag. Jag håller själv fortfarande på att avverka uppdrag efter uppdrag i detta gigantiska verk, och jag är inte ens i närheten av att vara klar än trots cirka 30 timmar i ödemarken.

Många är dock mer effektiva är vad jag är och törstar säkert efter mer att göra i denna mysiga postapokalyps, vilket är varför Bethesda snart ska påbörja sin utrullning av expansionsmaterial.

Redan nästa månad kommer första expansionen, vid namn Automatron, att släppas och med denna kommer spelvärlden att invaderas av onda robotar. I takt med att du besegrar dessa mekaniska fiender kan du samla ihop delar som du sedan kan montera ihop till en helt egen robot som kan vara din hjälpreda. En hjälpreda med kraftfulla skjutvapen alltså.

66996d65-ae69-4efa-b004-8c38cf9e525c[1]

I april kommer Wasteland Workshop att släppas, och det ger dig möjligheten att fånga allt från banditer till Deathclaws för att sedan få dem att slåss mot varandra för ditt nöjes skull. Paketet kommer även att ge dig en serie olika nya verktyg för din hemmabas, och vad sägs till exempel om möjligheten att skapa uppstoppade djur?

8a096f4c-8204-48d4-871a-deedf7606e09[1]

Den första stora expansionen kommer dock i maj i form av Far Harbor. Här kommer du att få ett helt nytt fall genom Nick Valentines detektivbyrå som tar dig till ett nytt område vid Maines kust. Du kommer att få ta tag i en pågående konflikt mellan syntetiska varelser, Children of the Atom och den lokala befolkningen som har hamnat i mitten av denna känsliga situation.

7ca82181-970a-407a-be56-0b15243ddc36[1]

Detta är enligt Bethesda bara en bråkdel av vad de har planerat under resten av året, och det ser onekligen ut som att vi kommer att få en hel del att sysselsätta oss med. Utvecklarna tillkännagav dessutom att säsongspasset kommer att öka i pris vid månadsskiftet eftersom deras planer har ökat markant i omfattning, och istället för det nuvarande priset på 29,99 euro kommer det istället att hamna på 49,99 euro. Det är med andra ord läge att köpa säsongspasset nu om du känner dig säker på att du vill ha allt nytt innehåll.

Ser du fram emot expansionerna till Fallout 4?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.