Battlefield 1 får ny trailer med fokus på ökenstrider

Med Gamescom precis runt hörnet passar DICE på att visa upp mer av det väldigt lovande Battlefield 1, och denna gång visas ökenmiljöerna upp för första gången. Här blandas stora otympliga stridsvagnar med soldater på hästrygg, och inte minst de kanonbestyckade tågen.

Precis som i tidigare trailrar är det väldigt snabba och actionfyllda klipp som visas, vilket kanske är lite missvisande för de normalt sett lite långsammare Battlefield-spelen. Oavsett är det en imponerande uppvisning av spektakulära sekvenser som får mig att vilja se mer.

Jämfört med det som demonstrerades under E3 för ett par månader sedan får vi se vitt skilda miljöer och en annan dynamik i striderna, vilket bådar väldigt gott för ett långlivat spel. Vi har ännu inte fått se några skymtar av kampanjen, men jag är å andra sidan säkert i en minoritet när jag efterfrågar detta. Battlefield-serien har alltid varit ett spel som, med all rätt, har satt flerspelarläget i framsätet och jämfört med onlineskjutarkonkurrenten Call of Duty brukar jag föredra det lite makligare och mer taktiska upplägget i Battlefield. Med det sagt hade jag mer än gärna sett ett nytt Battlefield: Bad Company, då kampanjerna i dessa avstickare var riktigt välgjorda.

Electronic Arts kommer ju att hålla en presentation under Gamescom-mässan, men det är oklart om de har mer att visa från Battlefield 1. Det skulle förmodligen i så fall vara arrangerade matcher på den nya kartan i likhet med hur de presenterade spelet i samband med E3-mässan. Den 21 oktober är det dags att bege oss ut i skyttegravarna, och förväntningarna på spelet stiger sakta men säkert.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.