Assassin’s Creed Chronicles återvänder i början av 2016

I samband med Assassin’s Creed Unity (7/10) tillkännagavs en trilogi av sidospår i spelserien som alla skulle vara en del av säsongspasset. Den första delen, Assassin’s Creed Chronicles: China (8/10), fick vi se tidigare i år och det var en frisk fläkt att ta sig an lönnmördandet i ett sidoskrollande perspektiv.

Sedan dess har det varit väldigt tyst om de två resterande delarna som utlovades, men nu står det klart att vi får bekanta oss med två nya assassiner redan i början på nästa år.

Först ut är Assassin’s Creed Chronicles: India som släpps redan den 12 januari, men väntan är inte lång innan det är dags för Assassin’s Creed Chronicles: Russia den 9 februari. Jag ser fram emot vad Ubisoft kommer att göra med dessa nya miljöer med tanke på hur de lyckades anpassa den typiska grafiska stilen till det kinesiska temat i den första delen.

ACC_RUSSIA_screen_Combat_wm

Som om detta inte var nog kommer vi även att få möjlighet att spela dessa verk på PlayStation Vita när hela trilogin släpps den 5 april. Dessa spel borde göra sig ypperligt på en portabel plattform med tanke på att det finns en del prylar att samla och utmaningar att klara.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.