Agent 47 är tillbaka i december

En av gårdagens mindre uppmärksammade, men likväl väldigt välkomna avslöjande måste vara att ett nytt Hitman-spel är på gång från danska IO Interactive. Spelet som enbart bär namnet Hitman visades upp i trailerform under Sonys presskonferens, och även om det var ett tag sedan Hitman: Absolution släpptes var inte en uppföljare på min radar åtminstone.

Trailern ger inte så hemskt mycket kött på benen och visar inte något konkret från spelet, men vi får ett upplyftande budskap i slutet av klippet. Då tänker jag förstås på att vi kommer att få träda in i rollen som Agent 47 redan den 8 december. Det är visserligen lite trist att vi inte fick mer detaljer än en förrenderad trailer, men detta kan ändras redan ikväll när Square Enix håller sin presskonferens.

Nu med den nya konsolgenerationen kan vi säkert förvänta oss ett mer komplext Hitman-spel med ännu fler variationer på uppdragen än vad vi har sett tidigare. Hitman: Absolution lyckades lägga en bra grund för detta med en del imponerande sandlådor som gick att manipulera på ett flertal sätt för att uppnå önskade mål, och jag hoppas på att utvecklarna spinner vidare på detta. Spelserien har alltid erbjudit kreativa uppdrag med intressanta upplägg, och med större hårdvaruresurser kan dessa bli ännu bättre.

Ett svar
  1. macke86

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.