Stor dubbel-rea på PlayStation Store

Januari brukar beskrivas som den fattigaste månaden på året, och frågan är om det inte kan bli likadant nu i mars. Förutom de stora speltitlar som prånglas ut under mars och april, har dessutom en stor rea äntrat scenen. Än en gång är det dags för dubbelrea på mängder av storspel för dig som har PlayStation Plus.

Självklart gäller rean även spelare utan PlayStation Plus där det erbjuds upp till 35 procent rabatt. Det lönar sig dock att vara med i Sonys förmånsprogram, eftersom medlemmarna får upp till 70 procent rabatt på titlarna. Rean erbjuder många bra spel till en billig peng och jag tänkte tipsa om några.

Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition [PS4] (9/10)

Häxdoktor eller barbar, demonernas livsgnista bara drar

Detta eminenta actionrollspel fick en riktigt varsam och genomtänkt portering till konsol och jag håller det som ett av de bästa spelen där upp till fyra spelare kan samarbeta. Diablo-världen fyllde nyligen 20 år och den mörka världen med kampen mellan änglar och demoner bjuder på både djup och spänning med lagom mycket prylhantering samt slumpade belöningar.

Reapris: 411,51 kr

Pris med PlayStation Plus: 180,03 kr

Borderlands: The Handsome Collection [PS4] (8/10)

För att döda en mech, skjut inte på hans däck

Borderlands-spelen blandar skjutargenren med slumpmässigt genererade vapen, slänger in en stor dos cel-shading, rollspelselement med uppdrag och uppgraderingar samt ett generöst överflöd av humor. I den här samlingen ingår båda spelen med Handsome Jack; Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel. Titlarna går att spela tillsammans med vänner online eller på delad skärm.

Reapris: 359,40 kr

Pris med PlayStation Plus: 119,80 kr

XCOM 2 [PS4] (8/10)

Gröna gubbar från YR, skjut dem tills du spyr

I denna strategiska pärla är utomjordingarna tillbaka på jorden och ditt lag av soldater måste ta sig an hotet. Du forskar fram nya vapen, rymdskepp och andra hjälpmedel baserat på utomjordiska material du hittar efter striderna. Det gäller att vara taktisk och försiktig, för om din mest erfarne officer dör är hen permanent förlorad och behöver ersättas med en gröngöling.

Reapris: 374,25 kr

Pris med PlayStation Plus: 249,50 kr

Länk till hela rean

Kommer du att köpa något på rean?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.