Köptips under 200kr från PlayStation-rean

Januari går mot sitt slut, vardagen efter långhelgerna är tillbaka och spelåret har börjat med buller och bång! Men januari brukar anses vara årets ’fattigaste’ månad och när spelsuget slår till kan det ibland vara skönt att inte behöva betala fullpris för sina upplevelser.

Just nu pågår en rea på PlayStation Store där alla spel i kampanjen kostar under 200 kronor, och det finns en hel del fynd att tipsa om. Längst ned finner du en komplett lista över spelen som är med på rean.

Även om det finns en vit val, spelar du inte som Kapten Ahab

En av mina favoritdelar i den långa lönnmördarserien är Assassin’s Creed IV: Black Flag (8/10). Bitvis känns det som en modern tolkning av klassikern Sid Meier’s Pirates! med fäktning, smuggling och episka skeppsstrider. Det var en av lanseringstitlarna på PlayStation 4 år 2013, men det har stått sig fantastiskt väl mot tidens tand. Nu kan det bli ditt för det facila priset 119 kronor, och jag kan lova att det är väl värt en dryg hundralapp.

Stad i ljus och dansa i neon är båda bra beskrivningar av spelpaketet. Men utan schlager.

Samlingspaketet med inFAMOUS Second Son (7/10) och inFAMOUS First Light (6/10) är nedsatt till 159 kronor (114,10 kronor med PlayStation Plus). Second Son har en större värld och längre berättelse, medan avstickaren First Light är ett mindre spel men där det finns ett riktigt kul utmaningsläge. I spelen har du neonbaserade superkrafter och kan utföra superhopp, skjuta ljusblixtar och skapa explosioner. Med tighta kontroller och massor att göra tycker jag att det är ett riktigt fynd.

Regn, mörker, superskurkar och en hård knytnäve.

För att fortsätta på superhjältetemat går jag raskt vidare till Batman: Arkham Knight (8/10), som är den senaste delen i Arkham-serien. Den största nyheten är att du nu har kontroll över den ökända Batmobile, och i många uppdrag får du både jaga skurkar och utföra fordonsbaserade belägringar. Som ett stort fan av serietidningarna glädjer det mig hur generösa de varit med figurer från Gotham även om det är en ny, mystisk skurk du ställs emot i den här delen. Spelet blir ditt för 149 kronor och tänker du leta efter alla hemligheter Riddler har gömt, har du många kluriga timmar att se fram emot.

Här är listan över spelen som är med i rean:

Tänker du köpa något på rean?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.