Ingen ny PlayStation Vita i Sverige – än så länge

Under förra veckan kunde vi berätta att brittiska Sony utannonserade det efterlängtade släppet av den nya PlayStation Vita-modellen, som anlände redan under förra året i Japan. Det gavs aldrig några detaljer för den övriga marknaden, inklusive Sverige, men nu har vi fått ny information från den svenska PlayStation-distributören Nordisk film.

Nordisk film har via deras PR-byrå Hero Kommunikation berättat att det i dagsläget inte finns några konkreta planer för den nya modellen i Sverige – faktum är att det enbart är England som får maskinen nu under nästa vecka i Europa. De är dock övertygade om att den nya modellen ska släppas i Sverige, men att det inte ska ske inom den närmsta framtiden.

Vi rapporterar givetvis direkt det har dykt nya uppgifter, men i dagsläget får du finna dig i att behöva importera maskinen från England ifall du törstar efter ett eget exemplar.

Är du intresserad av att köpa den nya modellen? Om ja, blir det att importera redan nu eller vänta tills den är släppt i Sverige?

3 kommentarer
  1. Macke86
  2. Linnéa
    • Anders

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.