Förändringar på PSbloggen

Som du säkert har märkt, har aktiviteten på PSbloggen varit en aning varierande på sistone. Anledningen till detta är att det håller på att ske en del omstruktureringar bland skribenter och redaktörer, och detta är nu på väg att färdigställas så att vi kan återgå till att ge dig som läsare det innehåll som förväntas.

Den största förändringen som kommer att ske är att jag kommer att ersätta Jonas som chefredaktör, en position som han har haft sedan starten av PSbloggen. Jonas har varit ett ankare för både skribenter och redaktörer under en väldigt lång tid, och jag har personligen lärt mig otroligt mycket av honom. Jag hoppas kunna fylla hans skor och fortsätta se till att PSbloggen erbjuder intressanta inlägg i form av nyhetsartiklar, åsikter om händelser i spelbranschen och förstås recensioner av spel.

Jag vill tacka alla läsare och medarbetare för åren på PS3bloggen, Eurogamer och PSbloggen, då det har varit en tid fylld med fantastiska erfarenheter. Det jag ska fokusera på nu är min egen hälsa, men jag kommer att skriva om spel i diverse morgontidningar på liten deltid. Sedan kommer jag också att spela en hel del på även privat tid. Som vanligt, lägg till mrjonas7808 om du vill lira med mig!

Jonas Aronsson

Vi filar internt på att kunna lansera lite nya former av artiklar som kan vara både till nytta och nöje för dig som läsare, och vi värdesätter förstås all feedback som vi får in. PSbloggen kommer dessutom att behöva fylla på med duktiga skribenter inom kort, så att vi kan erbjuda en bättre ström av innehåll. Mer detaljer om detta kommer dock i ett separat inlägg framöver, men är du redan nu intresserad är du välkommen att höra av dig.

Jag ser det som en sporre att kunna driva vidare PSbloggen och jag är övertygad om att 2015 kommer att bli både ett fantastiskt spelår och ett intressant år här på bloggen.

4 kommentarer
  1. jonasbylin jonasbylin
  2. motz motz
  3. macke86
  4. Macce_1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.