Veckans spelsläpp [Vecka 7 2015]

För bara några år sedan var det nästan otänkbart att släppa storbudgetspel utanför den lukrativa julhandelsperioden i slutet av året, men lyckligtvis har utgivare upptäckt att spelare faktiskt är sugna på spel året runt. Ett exempel på detta ser vi i veckans storsläpp i form av Evolve, som får många fans av onlineskjutare att sagla okontrollerat av längtan. Denna längtan är nu nästan över och du kommer att kunna iklä dig rollen som monster eller jägare redan i morgon.

Nu är jag förvisso inte själv en större fan av spela denna typ av spel online men upplägget med det asymmetriska flerspelarläget gör att Evolve sticker ut lite i mängden. Mycket kommer ju dock att hänga på hur lanseringen av detta onlinespel går. Förra året bjöd ju på ett antal mindre lyckade spelsläpp och detta kompliceras mångfaldigt när spelet är enbart online. Vi får se om Turtle Rock lyckas bryta denna tråkiga trend och faktiskt får ut ett välfungerande spel nu i veckan.

Utöver Evolve är det inte något annat som släpps på skiva, men det bjuds säkert på en del godbitar på onsdag när PlayStation Store uppdateras!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.