Topplista: Jerrys fem mest minnesvärda platinatroféer

Jag medger att jag inte är en inbiten färdigställande spelare, men att utforska utmaningar i ett lockande spel kan vara roligt. Att fullkomligt gå igenom en titel och belönas med en platinatrofé utgör en personlig milstolpe.

I min digitala prishylla pryder ett antal på 41 platinatroféer så här långt sedan PlayStation 3-eran. Vissa av priserna har varit en pärs att kämpa för, medan andra var lättvunna på några fåtal timmar. Jag blickar tillbaka och berättar kort om de fem platinabelöningar som för mig är de mest minnesvärda.

Friday the 13th: The Game (PS4)

Av alla platinatroféer jag har kämpat för, så var denna den mest tidskrävande. Flera av spelets troféer kan endast fås genom att spela hundratals matcher, varav en silvertrofé där jag skulle fullfölja tusen matcher som Jason var extremt långdragen. Det tog mig nästan två år innan platinan dök upp i bild, och är fortfarande den pokal jag håller mest kär av dem alla.

Ghost of Tsushima (PS4)

Det vackra mästerverket var en inbjudande upplevelse och dess platinatrofé kändes som en härlig resa vid genomspelningen. Jag har platinum i PlayStation 4-versionen och vill gärna upprepa bedriften på PlayStation 5 för att på nytt slukas av den härliga spelvärlden.

Resident Evil 7: Biohazard (PS4)

Den sjunde delen av Resident Evil-serien skrämde mig rejält, men erbjöd också utmaningar som jag ville klara av. Madhouse-svårighetsgraden var en hård nöt att knäcka, men till slut lyckades jag med bedriften och platinan var inom räckhåll.

Persona 5 Royal (PS4)

Den ultimata versionen av Phantom Thieves framgångssaga var inte enbart den bästa, utan också en minnesvärd platinajakt. Det gömda slutet och flera nya karaktärer var värda den över 100 timmars speltid det tog för mig att “stjäla” den blå pokalen.

LA Noire (PS3)

Det här var en av mina första platinatroféer. Att lösa varje brott och genomskåda lögner under förhören var en utmaning i sig, men det svåraste och mest tidkrävande för mig var att hitta varenda bilmärke i 1950-talets Los Angeles.

Vilken platinatrofé är din mest minnesvärda?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Johan Lindros Johan Lindros
      • Quint Quint
        • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.