Vad spelar du under nyårshelgen? [Vecka 52 2022]

Så var den här, årets sista helg. Många är vi nog som ska tillbringa en betydande del av den i nyårsfirandets tecken, men vi vill ändå hoppas att det även finns tid för spel. Om inte på nyårsafton så kanske dagen efter, som en slags invigning av det nya spelåret.

På bloggen slutar vi sällan att tänka på spel, så självklart kommer vi att dela med oss av våra spelplaner även inför denna helg.

Johan utforskar mörka bilder

”Okej, så realistiskt sett har ni kanske 30 procents chans att överleva detta.”

Efter den väldigt starka säsongsavslutningen i The Dark Pictures Anthology blev jag sugen på att återvända till början av den underhållande skräckantologin igen. Jag kommer därför att lägga tid på både Man of Medan och Little Hope i helgen som kommer i hopp om att lyckas hjälpa de stackars karaktärerna ur knipan med livet i behåll. Mina ursprungliga genomspelningar i dessa spel hade minst sagt blandade resultat.

Jonny jagar spöken i Japan

Med lite nål och lasertråd kan man sy in även de läskigaste av spöken!

För en gångs skull unnar jag mig lite tid med ett av spelen från min skämshög. Tanken var ursprungligen att jag skulle gräva fram något gammalt spel från PS1-tiden, men valet föll istället på något betydligt nyare, nämligen Ghostwire Tokyo 9/10.

Jag kände att temat och spelgenren låg rätt i tiden och det visade vara ett bra beslut. Jag är nu 15 timmar in och det finns fortfarande mycket kvar att utforska.

Jesper stoppar Cthon

Här delar Avengers, X-Men och andra Marvelfigurer på rampljuset.

Jag har tillbringat hela julledigheten med Marvel Midnight Suns och tror att jag börjar närma mig slutet. Hade det kommit tidigare så skulle det sannolikt ha letat sig in på någon av mina årslistor då jag gillar det skarpt. Det kommer att krävas en hel del nötande, men det vetesjutton om jag inte ska försöka mig på platinatrofén ändå.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.