Vad spelar du under midsommarhelgen? [2014]

Idag är det midsommarafton och under denna dag brukar det ägnas åt trevliga stunder med familj och vänner. Fast sådant kan ju bli lite långtråkigt och då finns det ju förhoppningsvis en hel del spel att välja mellan. När den här stunden sker under midsommarhelgen kommer vi i redaktionen att spela följande.

Jonas vaktar vakthundarna

Lisbeth Salander gör ett oväntat inhopp.

Lisbeth Salander gör ett oväntat inhopp.

Jag hade förberett mig på recensionsspelande med Grid: Autosport, men eftersom det inte hann dyka upp innan helgen får det bli att fortsätta den digitala kampen mot Blume och alla andra IT-terrorister i Watch Dogs. Den där platinatrofén finns inte så långt bort, men mellan mig och den återfinns två akter, dryckesspelet och diverse onlineuppdrag. Vi får se hur pass realistiskt det är att jag plockar den innan helgens slut.

Johan återupplivar Vitan

Jag gillar inte hans något obehagliga leende.

Jag gillar inte hans något obehagliga leende.

Eftersom jag kommer att vara bortrest delar av midsommarhelgen kommer jag att damma av min PlayStation Vita, som jag inte har använt på ett tag. Det innebär att jag har en hel hög av spel att gå igenom och primärt kommer jag att fokusera på Vanillawares vackra Muramasa Rebirth. Skulle detta inte falla mig i smaken har jag även Lone Survivor: The Director’s Cut och Pixeljunk Shooter Ultimate att sysselsätta mig med, varav det sistnämnda garanterat kommer att kunna sluka ett par timmar utan större problem. 

Martin firar midsommar med demoner och helvete

"Har du glömt nubben till sillen!?"

”Har du glömt nubben till sillen!?”

Efter en vecka i soliga Spanien där spelandet mest bestod av Z-Run (som ni får läsa mer om i nästa vecka) och den japanska versionen av Hatsune Miku: Project Diva f är allt tillbaka till vardagen igen. Lite traditionell midsommar ska familjen avnjuta under dagen men sedan återvänder jag äntligen till världen Misrid – det är med andra ord dags att fortsätta äventyret Demon Gaze!
Jag kommer också att fortsätta min knepiga och trasiga resa mot hämnd i Ride to Hell: Retribution, ett spel som jag kände att jag behövde spela eftersom det tydligen ska vara något av det sämsta som skapats.

Det är vad vi gör under midsommarhelgen – men vad spelar du?

3 kommentarer
  1. Mac_da_man
  2. Thomas Thomas
  3. cheddar cheddar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.