Vad spelar du i påskhelgen? [Vecka 14 2023]

Påsken är ett faktum, och för många betyder detta en lite längre ledighet än vad en vanlig helg innebär. Men även om det är som vilken helg som helst för dig är ju avkopplingsmetoden densamma, nämligen lite speltid.

Flitens lampa lyser i redaktionen med en rad olika recensioner på gång, men det är ju inte nödvändigtvis enbart detta som pågår i helgen. Vi lyfter fram ett axplock av vad som är på agendan innan vi lämnar över ordet till våra läsare i kommentarsfältet!

Jonny övar på sina strategier

”Ge oss påskäggen, annars får ni smisk!”

Äntligen långhelg! För min del vankas det spel av Redemption Reapers, ett strategispel med rollspelsinslag som starkt påminner om moderna Final Fantasy-spel till utseendet.

Eftersom det finns gott om svängrum i helgen kommer jag nog att klämma in en och annan titel till, men vad det blir kommer nog att avgöras av stundens ingivelse. Troligtvis kommer det att bli fortsatt kamp i det svåra The Last Spell (9/10), men vi får väl se!

Fredrik försöker lösa ett mordmysterium

Dominique, Otto och Lilith är alla tre misstänkta för mord.

Jag extraknäcker som vakt på ett galleri under påsken, och går runt och pysslar med tavlor för att se vem av de avbildade personerna som skulle kunna vara en mördare. Murderous Muses som släpps nästa vecka går ut på att använda slutledningsförmåga och tänkande för att lyckas se vem av de sex misstänkta som skulle kunna vara skyldigt till att ha mördat konstnären Mordechai Gray.

Utöver det så finns det lite andra spel jag vill spela mer av – Not for Broadcast, Citizen Sleeper och Road 96: Mile 0 ligger alla tre högt upp på prioriteringslistan.

Jesper slåss

Jag har recensionsexemplaret av gladiatorspelet Gorn på mitt bord och planen är att slakta och lemlesta lite med VR-hjälmen på under påskhelgen. När jag behöver paus från det faller lotten på Tchia (8/10) som är både avkopplande och mysigt och bjuder på lite öliv. Vem har inte velat kunna hoppa in i en koblaja och sen skjuta iväg den på en tygbaserad fiende? Som om inte det vore nog så ligger jag i den tredje akten av NORCO där jag också vill se slutet på den mystiska berättelsen.

Vad tänker du spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.