Vad spelar du i påskhelgen?

Även om julafton känns som att den är nästan precis bakom oss, är det redan dags för nästa högtid, och med den några dagars välförtjänt ledighet. För en del av PlayStation-spelarna i Sverige betyder det säkert en del tid på vägarna, där jag hoppas att era PlayStation Vita-enheter får följa med.

Själv lämnar jag konsolerna hemma då jag ska köra bil till Småland och umgås några dagar med familjen, men väl hemma i storstan igen blir det nog några timmars spelande. Med det sagt tycker jag att vi lägger korten på bordet och avslöjar spelplanerna!

Johan återvänder till skolan

Tjuvarna har beslutat sig för att kröna årets bästa spel redan nu.

Speltiden har varit begränsad på sistone tack vare ett nytt jobb, men nu får jag möjlighet att komma ikapp lite grann tack vare långhelgen. Mitt primära mål är att fördjupa mig rejält i det fantastiska Persona 5 (10/10) som hittills verkligen inte har gjort mig besviken. Den briljanta grafiska designen, mysiga musiken och de härliga karaktärerna skapar en sällsynt symbios som driver mig vidare för att få reda på vad berättelsen bjuder på härnäst.

Jag kommer dessutom att slutföra min recension av Bulletstorm: Full Clip Edition som jag har spelat en del av under veckans gång.

Martin utövar zombieparkour och wub-wubbar

Head over heels, I'm falling for you!

Head over heels, I’m falling for you!

Även om recensionen är klar och spelet avklarat, tänker jag fortsätta min ösiga resa i det underbara Aaero från tvåmannastudion Mad Fellows Games. Min recension kan du läsa tidigt nästa vecka, men jag kan redan nu avslöja att det redan blivit ett favoritspel för mig.

Om jag har tid över i påsk, tänker jag fortsätta min resa i Dying Light tillsammans med min grabb. Även om zombieslagsmålen är lite väl jobbiga, är parkour-delarna i spelet riktigt bra. Vi hoppar tillsammans mellan hustak, över välta bussar och självklart på en hel del zombiehuvuden.

Jerry pepprar robotar och blodiga monster

Den här äggjakten går åt fanders! Jag tror att påskharen har lurat mig.

Jag har återgått till Overwatch (8/10) och nya spelläget Uprising är det mest underhållande sedan Junkenstein’s Revenge. Det blir för min del en del bataljer mot de onda robotarna nu i påsk.

Det tyngre skjutarspelet Doom (8/10) får stå för påsksmällarna, och det passar utmärkt tillsammans med hårdkokta ägg.

Vad spelar du i helgen?

6 kommentarer
  1. Macke86
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. Macke86
    • Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  3. BlackZam
  4. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.