Vad spelar du i påsk? [Vecka 13 2018]

Nu är det dags för långledigt igen i och med påskhelgens antågande. De som studerar har dessutom möjlighet att fördjupa sig i spelvärldar under hela nästa vecka, men för mig personligen blir det en längre helg uppdelat med en del arbete.

Redaktionens arbete med några av veckans stora titlar tänkte vi berätta om alldeles strax, men innan dess får vi passa på att önska dig som läsare en riktigt glad påsk. Spela ofta, ät många ägg och se till att hälsa på släktingar mellan spelsessionerna!

Jerry firar påsk i Hope County

Alla är samlade, fram med påskägg och sill!

Jag har fått äran att ta tag i Far Cry 5 och under påsken ska jag prioritera detta spel och ägna flera speltimmar i Montanas landsbygder.

Jag har även inskaffat Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10) och förhoppningsvis kan jag spela det ett par gånger också under de lediga dagarna. I övrigt blir det sent födelsedagsfirande med tårta och dylikt efter påskmiddagen.

Johan medicinerar med kooperativt spelande

I vanlig ordning har jag påbörjat påskveckan med en skaplig förkylning, vilket alltid brukar ske för mig i samband med långhelger eller ledighet. Nu när det värsta har passerat tänkte jag sysselsätta mig med A Way Out under långfredagen. Med tanke på att så få verk har stöd för kooperativt spelande i samma soffa är detta något jag har sett fram emot en längre tid.

Utöver detta kommer jag att fortsätta med Yakuza 5 (8/10), där jag nu håller på att hjälpa Haruka på hennes väg mot stjärnstatus som idol. Denna serie bjuder verkligen på allting.

Jesper finner dolda ting

Röriga bilder med tvetydiga ledtrådar är mat och potatis i den här typen av spel

Påskens långhelg brukar leda till en hel del familjetid och så även i år. Barnen brukar ju ägna sig åt äggletning och jag tänker leta efter dolda föremål i Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala som jag spelar för att skriva en recension.

Jag har även fått redaktionens recensionskopia av A Way Out, men eftersom det inte finns något enspelarläge eller möjlighet att spela med andra okända spelare online kommer jag inte att kunna börja spela det förrän efter påsk.

Skulle det bli speltid över kommer den att läggas på städning i pågående spel eller fortsätta platinajakten. Jag har flera spel där jag är nära platinum och Dark Arcana: The Carnival och Deponia (8/10) ligger närmast till hands.

Vad spelar du i påskhelgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.