Vad spelar du i midsommarhelgen? [Vecka 25 2024]

Det är dags för midsommar igen, och traditionsenligt finns det överhängande risk för regn under denna högtid. Det gör ju dock inget om du har en hög med spel att avverka efter alla sociala åtaganden som midsommarfirandet brukar föra med sig.

I redaktionen lyser flitens lampa i vanlig ordning och det kommer att rulla ut en del recensioner och annat kul inom kort. Här får du en inblick i vad som pågår hos oss!

Johan fokuserar på monsterberättelser

Den lilla katten klämde ur sig ett rätt rejält ägg.

I veckan som gick inkasserade jag recensionskoder till de charmiga rollspelen Monster Hunter Stories och Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin som nyligen lanserades till PlayStation. Jag kommer därför att ha en del att göra för att utvärdera dessa matiga upplevelser, men siktar åtminstone på att erbjuda en text om det första spelet redan under nästa vecka.

Om det finns tid över kommer jag att lägga denna på mer Xenogears, som är ett spel som jag börjar få svårt att släppa.

Jerry möter brutalt motstånd

Jag har påbörjat min första genomspelning av Elden Ring (10/10) i rollen som kvinnlig samuraj och häpnas redan av otroliga miljöerna. Under midsommarhelgen ska jag försöka undvika att få min karaktär dödad, men det lär bli lättare sagt än gjort.

V Rising (9/10) har gett mig blodad tand när det gäller trofésamlande, och jag överväger att jaga en platinapokal i detta utmärkta rollspel under sommaren.

Jonny rider och kör bil

För mig är helgens spelplaner klara som korvspad då jag utöver ett recensionsspel likt många andra ska ta mig an Shadow of the Erdtree, den efterlängtade expansionen till Elden Ring (10/10). Tillsammans med några vänner har jag under något års tid gjort omspelningar av Dark Souls 1-3, så tajmingen blir snudd på perfekt för detta nya släpp.

För att bokstavligt talat varva ner (eller upp?) mellan sittningarna kommer jag även att spela Neo Sprint, en liten Atari-klassiker i nyformat. Små bilar ska föras fram på små banor i detta färgglada lilla racingspel, och den upplevelsen ska ni få läsa om i en recension inom kort.

Vad tänker du spela i midsommarhelgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.