Vad spelar du i midsommar? [Vecka 25 2018]

Tiden är inne för att dansa kring midsommarstången, äta en god portion färskpotatis tillsammans med en sillbit och umgås med sina närmaste. Midsommar är en av de mest omtyckta högtiderna och de ljusa dagarna har nått sin kulmen nu innan nätterna blir längre.

Midsommarhelgen behöver dock inte enbart handla om små grodor eller blommor under kudden, för det finns flera möjligheter att kunna koppla av ett spel också om det möjligtvis regnar. Som vanligt tänker vi på redaktionen berätta om våra spelplaner, men givetvis vill vi veta vad du ska spela också!

Jerry leker med superhjältar och lego

Pappa, det är ju midsommar! Inte valborg!

Jag har agerat superhjälte och tillbringat flera speltimmar tillsammans med familjen Parr i recensionsexemplaret av LEGO The Incredibles under den gångna veckan. Med ett gott barnasinne ska jag fortsätta utforska vidare i Metroville denna helg.

Jag ska besöka både mor och svärföräldrarna under högtiden så det blir inte mycket annat att hinna spela, men jag ska försöka fortsätta min jakt på platina i Friday the 13th: The Game (8/10).

Johan omfamnar mörkret i Londons gränder

Det är bäst att kolla promillehalten innan du biter någon under midsommarfirandet.

Bortsett från traditionsenligt midsommarfirande kommer jag att plocka upp Vampyr (8/10) igen, för att se om jag kan vägleda vampyren Jonathan Reid genom ogästvänliga gränder. Jag har visserligen redan lagt en hel del timmar på spelet, men majoriteten av tiden har tillbringats med att prata med de åtskilliga sidokaraktärerna istället för att driva berättelsen vidare. Dontnod har ännu en gång lyckats med att skildra intressanta karaktärer i spännande miljöer.

Vad kommer du att spela i midsommarhelgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.