Vad spelar du i julhelgen? [Vecka 51 2018]

Julhelgen har äntligen börjat och vi är inne på de sista förberedelserna innan dopparedagen och Kalle Anka. Jullovet inleds för flera människor i det mestadels snötäckta vinterlandet, vilket innebär att umgås med sina närmaste eller kanske en tur i skidbacken.

Vi på redaktionen ska dra igång med våra årslistor om det gångna spelåret, där vi lägger upp en lista per dag ända fram till nyårsdagen. Vi har utökat med fler och nya kategorier denna gång, och redan på söndag presenteras den första! Men först berättar vi om våra spelplaner denna helg, och önskar er läsare en riktigt god jul!

Jerry firar jul med skjutglada hjältar och farliga mördare

Jul, jul, strålande jul, glans över rostiga krokar.

Jag tog platina i Spider Man (10/10) häromdagen och kan nu hänga upp spindeldräkten för att sedan återgå till skräcken i Dead by Daylight, som nu dragit igång med jultema och krokar iklädda juleljus.

På tal om juldekorationer, så har Winter Wonderland återvänt i Overwatch (8/10) och eftersom jag inte spelat det på länge så är det god tid att testa nya karaktären Ashe.

Martin går under ytan i Drangleic

Kan jag få åka med?

Jag fortsätter mitt djupa äventyr i Subnautica, där jag börjar känna mig redo för att skriva en recension. Förhoppningsvis kan ni läsa den i mellandagarna. För dig som njuter av livet under vatten, kan jag dock redan nu berätta att spelet kommer att tilltala dig.

Resan i Dark Souls II: The Scholar of the First Sin (9/10) fortsätter att äta upp min speltid. Jag har nu kommit lite längre in i spelet och börjar känna att mekaniken och tajmningen har rotat sig i muskelminnet.

Jesper står i valet och kvalet

Robotar besegras bäst med svärd. Det är ett välkänt faktum.

Jag har slutbossen kvar i Dark Souls: Remastered (10/10) och funderar på att ge mig på en platinumomgång där jag måste spela igenom det två hela varv plus lite till på ett tredje. Samtidigt lockar givetvis de nyare delarna i serien som redan är inhandlade och ligger och väntar.

Parallellt kommer jag att fortsätta min resa mot platinum i Tesla vs Lovecraft (9/10) där jag nu har en handfull banor kvar på svåraste sårighetsgraden innan den eftertraktade pokalen är i hamn.

Och eftersom jag är långledig över helgerna kanske det kan bli något kul från skämshögen. Jag har köpt flera Artifex Mundi-spel och The Witness (9/10) på rea och ett klurigt pusselspel är ju aldrig fel. Även NieR: Automata (8/10) ligger och väntar på att få lite speltid, så det blir svårt att bestämma sig.

Vad spelar du i julhelgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.