Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2022]

Ännu en arbetsvecka närmar sig sitt slut och helgen närmar sig likt en oas i ett ökenlandskap. Stortiteln Elden Ring har gått varm hos flera här på redaktionen i dagarna och en recension av detta är planerad att dyka upp så småningom.

Titeln är dock inte det enda recensionsspelet som lurar i vassen, så om ni håller ögonen öppna kan ni snart vänta er spännande läsning gällande spel som t.ex. Shadow Warrior 3, 35 MM och The Cruel King and the Great Hero. De kommande dagarna kommer bland annat att sysselsätta oss med följande titlar:

Johan hoppar mellan olika ringar

Bjöööörnkraaaam!!

Efter att ha lagt ganska mycket fokus på det lysande Gran Turismo 7 (10/10) på sistone är det inte helt oväntat dags att hänge mig till From Softwares nya ambitiösa verk, Elden Ring. Det känns nästan som att oavsett hur många timmar jag lägger på det, att jag fortfarande bara har skrapat på ytan i denna gigantiska värld, och det är väldigt tillfredsställande att utforska alla vrår.

Skulle jag köra fast någonstans har jag dock ingen brist på uppdrag kvar i Gran Turismo 7 heller, så jag kanske klämmer in några var på Nürburgring också i helgen.

Jesper lever på hoppet

Striderna till häst tillför en dimension och det blir alltid puls när en av oss kombatanter slår i marken och måste slåss till fots.

Elden Ring, Elden Ring, Elden Ring. Det är de spel jag kommer att spela i helgen. Jag vill klämma in så mycket spel jag bara hinner under helgen så att jag når en punkt där jag tror att jag är redo att recensera det. Det blir fokus på att föra berättelsen framåt då jag tillbringade första veckan med att uppleva utforskningsbiten på djupet. En recension kan du vänta dig inom kort, förhoppningsvis redan under nästa vecka även om jag inte lovar det.

Jonny hoppar mellan genrer

Även hjältar måste krypa innan de kan gå.

Eftersom jag jonglerar två av de aktuella recensionsspelen som nämns i ingressen kommer de att få vara huvudfokus de kommande dagarna, även om jag ska försöka klämma in lite Elden Ring om det går.

Jag har bara hunnit skrapa på ytan av Shadow Warrior 3 och The Cruel King and the Great Hero, men båda har lyckats fånga mitt intresse på olika vis. Jag vill inte avslöja för mycket innan recensionerna är klara, men kan utlova intressant läsning.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.