Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2015]

Månadsskiftet är snart här och om du inte redan har börjat snegla på vad mars har att erbjuda kan det vara läge nu. Det ser ut att bli en fullpackad månad med något för i princip alla, men vi är ju inte riktigt där än. Först är det dags att gå igenom vad som sker i helgen. Har du inhandlat något kul spel i veckan som du tänker fördjupa dig i? Flera har säkert väntat på lanseringen av den fysiska versionen av Dying Light, som släpptes denna vecka, och det är inte omöjligt att du stöter på delar av redaktionen om du spelar online.

Johan faller platt gång på gång

OlliOlli2-pc-games_b2article_artwork[1]

Majoriteten av helgens spelande kommer sannolikt att handla om skateboard-spelet OlliOlli2: Welcome to Olliwood, som damp ner i redaktionen under gårdagen. Föregångaren har rullat åtskilliga timmar på min Vita och det är i princip ett perfekt spel för en portabel plattform och Roll7 balanserar verkligen på den där fina linjen mellan utmaning och frustration. Huruvida uppföljaren lyckas fånga samma ”en gång till”-känsla kan du läsa i recensionen på tisdag nästa vecka.

Martin kurerar influensa med disciplin

Kisaragi är den enda i gruppen som kan klippa en drakes tånaglar.

Kisaragi är den enda i gruppen som kan klippa en drakes tånaglar.

I veckan har jag varit helt fantastiskt sjuk i influensa och det enda jag har kunnat spela mellan febertopparna har varit Criminal Girls: Invite Only. Jag tänkte fortsätta den resan nu när jag börjar må lite bättre och förhoppningsvis kan ni läsa en recension av spelet under nästa vecka.

Nästa japanska spel som jag tänkte ta mig an är htoL#NiQ: The Firefly Diary, eller Hotaru no Nikki. Vad jag har sett hittills är att det verkar vara ett vackert och annorlunda japanskt spel.

Anton sprider demokrati med hjälp av skjutvapen

2_PS4_HELLDIVERS_Bug_Attack_1424778465

Här är det väl lämpligt att infoga ett känt citat om doften av napalm.

Jag kommer att befria galaxen från blodtörstiga rymdkryp, rebellerande cyborgare och upplysta utomjordingar i Arrowheads rymdröjare Helldivers. Tillsammans med medtvingade kamrater ska det avlossas osannolikt mycket ammunition till dess att galaxen åter är skyddad från oliktänkande. På söndag hoppas jag stå på rymdhangarfartyget SESS Abraham Lincoln med Super Earths flagga bakom ryggen och meddela; MISSION ACCOMPLISHED!

Det är vad vi kommer att sysselsätta oss med, men vad spelar du i helgen?

5 kommentarer
  1. macke86
  2. Quint Quint
  3. Macce_1
  4. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén
  5. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.