Vad spelar du i helgen? [Vecka 8 2024]

Februari närmar sig så smått sitt slut, men nog kan månaden klämma ur sig en sista helg innan det är dags att gå över till månaden mars. I motsats till förra veckans kavalkad av recensioner har den här veckan varit förhållandevis lugn. Det innebär såklart inte att vi sitter och slappar här på redaktionen, utan tvärt om. Mycket sker bakom kulisserna, och många av oss i sitter i skrivande stund och jobbar på en och annan recension. Det dyker upp fler och fler spännande titlar allt eftersom året går, och vi ser fram emot att dela våra upplevelser kring dessa med er.

För att ge er en liten förhandstitt av vad som ligger på grillen kommer här ett litet utbud av helgplaner, direkt från redaktionens medarbetare.

Jerry lever piratlivet

Den gångna veckan har jag tillbringat ute vid havs i Skull and Bones och min resa fortsätter vidare även denna helg. Min recension dyker upp inom kort. Jag har även tagit semester inför sportlovet nästa vecka, vilket är en bra tidpunkt för mig att jaga platina i Suicide Squad: Kill the Justice League (7/10).

Johan söker vägar i vildmarken

Recensionskoden för det (åtminstone av mig) väldigt efterlängtade Expeditions: A Mudrunner Game har dykt upp, och jag greppade tag i den med båda händer. Helgen kommer därför att tillbringas på ställen där ingen borde köra ett fordon. Det handlar generellt sett om mindre lastbilar än vad Snowrunner bjuder på, men bitvis ännu mer ogästvänliga miljöer.

Målet kommer att vara att erbjuda en recension under nästa vecka när embargot lyfter.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.