Vad spelar du i helgen? [Vecka 8 2021]

Nu är den sista helgen i februari här och för en del innebär det slutet på sportlovet, medan andra precis ska börja sitt. Det enklaste sättet att vara behjälplig med att minska smittan i samhället är såklart att hålla sig hemma och vad kan vara bättre då än att umgås framför en PlayStation-konsol?

I vanlig ordning tänkte vi berätta om våra spelplaner i helgen, sedan ser vi fram emot att ta del av dina!

Jonny leker tjuv och polis

“Knackelibang på dörren! – Vem där?”

Allt eftersom coronapandemin har fortskridit har intresset för onlinespelande ökat i min närmaste umgängeskrets. Det är trots allt ett lite extra lättillgängligt sätt att umgås på nu när den fysiska kontakten är begränsad.

Vanligtvis är det Overwatch som spelas mest, men nu har vi även utökat vårt bibliotek med Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege som låter oss leka med lagkänslan på ett helt nytt sätt. Förhoppningsvis blir det en del upptåg med det under helgen.

Jesper går i tempel

Är du en sån där tempelriddare?

Jag har fått recensionsexemplaret av Curse of the Dead Gods på PlayStation 4 på mitt bord och helgens fokus hamnar där.

Jag är också i slutet av Persona 5 Strikers (9/10) och skulle jag behöva variation blir det fantomtjuvarna som bidrar med det. Jag har också köpt några mindre spel på den pågående indierean men de får nog vänta lite till.

Martin skjuter och hackar

Hacka, slå, skjut och glid runt på rullskridskor?

Jag är några kapitel in i Neptunia Virtual Stars och hittills har det varit en brokig upplevelse med ett frenetiskt skjutande, kombinerat med hack ‘n’ slash. Jag kommer förhoppningsvis ha rett ut mina känslor under helgen så att ni kan få läsa recensionen under nästa vecka.

Blir det någon speltid över, ska jag använda den till att rensa bland lite småtitlar som ligger och skräpar. Kanske blir det några platinatroféer?

Vad spelar du i helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.