Vad spelar du i helgen? [Vecka 8 2020]

Ännu en vecka har nu passerat, och när vi blickar tillbaka till händelserna på bloggen kan vi konstatera att många starka titlar har börjat släppas. I synnerhet kunde Jonny konstatera att de många åren som Media Molecule tillbringade med utvecklingen av Dreams (10/10) har resulterat i en riktig pärla.

Nu när helgen är här har vi förstås våra spelplaner spikade i redaktionen!

Martin blickar bakåt

Så, Prinsessan Rödros. Vi möts igen…

Även om jag har mängder av spel i den ofantliga skämshögen, har jag på något sätt lyckats vänsterprassla med familjens Nintendo-konsol och fastnat för nyversionen av The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Men jag har samtidigt blivit sugen på att återvända till Dark Souls Remastered (10/10) för att se om jag fortfarande kan klara av att överleva en spelomgång där. Även om platinatrofén är vunnen sedan länge, lockar titeln mig fortfarande starkt.

Jonny blickar också bakåt

Retro Ninja!

Efter att ha införskaffat några gamla spel till åldringen PS1 nyligen, har jag självklart ett sug för att prova dessa. Ett av dem är Ninja: Shadow of Darkness (1998) som jag provade otaliga gånger på demo som ung men aldrig hade i min ägo. Det blir ett kul experiment att se om jag gillar det lika skarpt som jag gillade demon för 20+ år sedan.

Jag fick även ett återfall i Slay the Spire så sent som igår kväll, vilket förmodligen också kommer att gå varmt här hemma den här helgen.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.