Vad spelar du i helgen? [Vecka 7 2015]

Wow, äntligen är helgen här igen. För mig personligen har det varit en riktigt intensiv vecka som nådde sin kulmen nu i morse då jag avslutade ett anförande inför en stor publik. Nu är det sannerligen dags för lite fredagsmys och en hel del spelande eftersom inget speciellt är planerat alls i helgen. I veckan fick vi ju ta emot den första anstormningen av nya spel där utbudet varierade kraftigt mellan det hett efterlängtade Evolve till det udda och (för en del) svårbegripliga Akiba’s Trip: Undead & Undressed.

Nu tar vi helg, stressar av och njuter av PlayStation-livet några dagar!

Martin fortsätter jaga platinum i dekadenta rytmspel och sparkar zombier (igen)

Ja, jag lagar faktiskt mat i de här kläderna...på riktigt!

Ja, jag lagar faktiskt mat i de här kläderna…på riktigt!

Senran Kagura: Bon Appetit är verkligen inte något musikspel av rang om man jämför med Hatsune Miku-spelen från SEGA men jag är alldeles för nära en platinumtrofé för att sluta. Jag har klarat av den jobbigaste utmaningen vilket innebär att jag nu bara har en del tråkiga, tidskrävande troféer kvar.

Självklart ska jag försöka fortsätta mitt och Johans projekt att köra igenom Dying Light tillsammans och eventuellt blir det några timmar med Costume Quest också. Jag ska även försöka köra igenom sista avsnittet av The Walking Dead och den här gången ska jag försöka att inte gråta så hysteriskt…

Johan satsar dubbelt på zombier

2559631-dyinglight_screenshot07[1]

Upp med hakan kompis!

Som Martin nämnde ovan kommer vår kooperativa genomspelning av Dying Light att fortsätta denna helg. Jag har sakta men säkert blivit mer varm i kläderna i spelet och har kommit underfund med att det inte ska spelas på samma vis som jag spelade Dead Island. Det är inte lika stor fokus på strider i Techlands nya zombieäventyr, vilket märks på det höga tempo som vapnen avverkas och går sönder. Lyckligtvis är det kul att springa runt och klättra, annars hade spelet nog landat platt på ansiktet.

Eftersom det (tydligen) inte går att få nog av zombier kommer jag även att testa nyversionen av Shinji Mikamis gamla klassiker Resident Evil. Det ska bli intressant att se hur väl de gamla spelmekanikerna har åldrats.

Detta är några av helgplanerna i redaktionen – vad spelar du i helgen?

6 kommentarer
  1. Martin Svennberg Martin Svennberg
  2. Quint Quint
  3. motz motz
  4. Macce_1
  5. Thomas Thomas
  6. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.