Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2019]

Häng upp arbetskläderna eller lägg ifrån dig skolböckerna, för nu är det äntligen helg igen! Det är en skön känsla att ta på sig mjuka tofflor och njuta av en kopp värmande dryck när ens PlayStation 4 startar på fredagskvällen.

Har du något särskilt spel du vill spela i helgen? Om du inte kommit på några planer, kanske några av månadens PlayStation Plus-titlar kan få dig sysselsatt. Nu ska vi berätta om våra projekt under helgdagarna!

Jerry flyger och hoppar

Liftoff!

Plattformsspelet The King’s Bird står på min lista av recensionsspel att ta hand om, och därför blir det min högsta prioritet under helgen.

Jag tänker återvända till Resident Evil 2 (10/10) och samla ihop troféer också. Förhoppningsvis klarar jag mitt personbästa och kanske även hittar alla gömda tvättbjörnsstatyer innan helgen är slut.

Martin städar och funderar på invasion

Me – Conan. You – big killing machine monster!

Jag är inne i en period där jag inte riktigt vet vad jag ska spela och därför riktar jag blicken mot något städprojekt som till exempel Conan Exiles (7/10), där jag har en del arbete innan jag erhåller en platinatrofé. Vi får se vad jag hittar i städhögen.

En känsla som har gnagt inom mig ett tag, handlar om vad som rör sig i huvudet på alla dessa människor som invaderar mitt äventyr i Dark Souls III (10/10). Därför kommer jag förmodligen att testa hur det känns att invadera någon annans spel under helgen. Hoppas att de är nybörjare bara, så att jag slipper skämmas!

Jesper ska sätta en ring på det

Många dödsfall har det blivit, både för mig och motståndarna.

Med risk för att låta som en repig LP-skiva fortsätter jag min väg mot platinatrofén i Dark Souls III. Jag är klar med nötandet på första genomspelningen och har avslutat den andra, så det enda som återstår är ett tjugotal ringar som jag ska hitta i NG++ (eller Journey 3 som de kallar det). Jag hoppas att bli klar i helgen och det enda hindret jag är orolig för är Nameless King på den här svårighetsgraden, då jag anser att han är en av de svåraste bossarna i spelet.

Om jag blir klar kommer jag att plocka upp någon enklare platinumtrofé i form av något äventyrsspel från Artifex Mundi.

Vi önskar er läsare trevlig helg. Vad spelar ni i helgen?

Ett svar
  1. Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.