Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2015]

Av någon anledning har jag upplevt den här veckan som väldigt lång men det spelar ju ingen roll eftersom det äntligen är fredag igen! Även om de stora titlarna en efter en börjar landa hos oss spelare så är det ändå någorlunda lugnt på spelfronten. Det finns fortfarande tid att botanisera i skämshögarna runtom i landet, något som en del av oss i redaktionen har roat oss med.

Martin letar godis och hoppsparkar zombier

Är du "taggad" för en STRIKE???

Är du ”taggad” för en STRIKE???

Jag tänkte att jag skulle fortsätta den gemensamma genomspelningen av Dying Light tillsammans med Johan. Om det är två saker som gör Techlands zombiespel roliga att spela så är det samarbetsläget och sparkarna. Inte nog med att man kan sparka hur mycket som helst utan att bli trött, det ställer oftast till med makabra och helt fantastiskt underhållande scener också!

Förutom att jag har börjat spela The Walking Dead en timme om dagen på PlayStation 4 (jag måste ju köra igenom det en tredje gång på den optimala plattformen), har jag även startat min grundliga genomspelning av Costume Quest 2. Det är svårt för mig att komma på vad det är som gör spelet från Double Fine så bra men jag erkänner gärna att jag fullkomligt älskar upplägget och spelet överlag.

Johan utforskar den inre ondskan

online_boxman.0_cinema_640.0[1]

Kassaskåp kan tydligen användas som hatt också.

Som Martin redan har avslöjat kommer Dying Light-projektet att fortsätta denna helg. Efter en sjukdomsfylld vecka för min del har det inte skett så stora framsteg från förra helgen, men nu är jag frisk nog att kunna avverka infekterade i Harran.

Samtidigt kommer jag att fokusera lite på titlar som jag missade förra året för att komma ikapp lite, och turen har kommit till The Evil Within. Detta skräckspel från mästaren Shinji Mikami såg jag fram emot länge, men det nedprioriterades en aning på grund av det blandande mottagandet i recensionerna. Nu är det dock dags att bilda en egen uppfattning, och av det lilla jag har spelat är det åtminstone inget fel på den övergripande stämningen i spelet.

Detta är ett axplock av vad redaktionen sysslar med – men vad spelar du i helgen?

7 kommentarer
 1. Mac_da_man
 2. Martin Svennberg Martin Svennberg
 3. motz motz
 4. Martin Svennberg Martin Svennberg
  • motz motz
   • motz motz
    • Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.