Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2014]

Det är bara 35 dagar kvar tills årets största spelhändelse når oss. Givetvis syftar jag på Dark Souls II. Men, nu är det spelet inte här, och vi behöver fylla väntan på det spelet med andra upplevelser. Som tur är börjar vintern lossna och spelutgivarna ge ut lite nya spel.

Fredrik ger sig ut på äventyr

Hos oss är alla färger välkomna

Hos oss är alla färger välkomna

Själv tänkte jag passa på att fortsätta gräva i nya och gamla pärlor jag inte haft tid att ge mig itu med. Helgens fokus blir antagligen de senaste avsnitten av Telltales episka äventyr – både i form av The Walking Dead säsong 2 och The Wolf Among Us. Som gammalt fan av den tecknade förlagan Fables är jag mycket nyfiken på vad Telltale hittat på.

Bortsett från det fortsätter jag nog spendera tid i Rainbow Moon – spelet som till synes aldrig tar slut.  Och imorgon ska jag även ge mig på något jag inte sysslat med på många år – jag ska spela Magic The Gathering.

Johan går från Vita till PS3 till PS4

dragonsomething

Fler färger!

Efter att ha spenderat större delen av veckan med Danganronpa: Trigger Happy Havoc är det nu dags att återvända till Demon’s Souls igen. Efter att ha gått segrande ur den hemska och smått trasiga bataljen med Maneater känner jag att det är dags att lämna Latria ett tag och gå vidare till Shrine of Storms som åtminstone är ett ställe som bjuder på färre platåer att trilla ner från. Jag har märkt med all önskvärd tydlighet att vissa av områdena i spelet inte riktigt är skapta för att klara i ett svep, åtminstone inte med min nivå av tålamod.

Jag ska även försöka mig på att vandra genom korridorerna i Outlast. Min första spelsession tog hastigt slut och jag kände mig tvungen att inta fosterställning i soffan, men jag hoppas på framsteg på den fronten.

Det är vad vi har för oss, men nu vill vi veta vad du spelar i helgen?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Mac_da_man
  3. motz motz
  4. Mårten

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.