Vad spelar du i helgen? [Vecka 50 2018]

Vi har kommit halvvägs in i december och det är endast tio dagar till dopparedagen! Snön har varit efterlängtad och äntligen föll den ned under veckan, lagom innan luciadagen.

Nu välkomnar vi en ny helg och tredje advent, där redaktionen som vanligt berättar om helgens spelplaner och möjligtvis njuter av lussekatter också.

Martin djupdyker i överlevnadsträsket

Den där firren ser inte riktigt mänsklig ut...

Den där firren ser inte riktigt mänsklig ut…

Subnautica släpps äntligen till PlayStation 4, och jag lyckades att norpa recensionsexemplaret och snabbt stoppa det innanför torrdräkten. Jag har spelat titeln tidigare på PC och ser verkligen fram emot att återvända under ytan igen!

Självklart ska jag försöka få tid till att fortsätta mina äventyr i Drangleic. Dark Souls II: The Scholar of the First Sin (9/10) är verkligen en annorlunda best och jag har fortfarande svårt att bemästra teknikerna, trots cirka tjugo timmars speltid. Jag tar dock små steg framåt samtidigt som jag utforskar varje farlig vrå i spelet.

Jesper fortsätter i gamla spår

Den här draken ser skräckinjagande ut, men är långt ifrån den svåraste bossen och jag vill påstå att det finns dussinfiender som är betydligt jobbigare…

Jag har blivit smått besatt av Dark Souls: Remastered (10/10) och har i skrivande stund två bossar kvar till att klara berättelsen och åtta bossar kvar för att ha besegrat dem alla. Jag brukar sällan spela om spel på en gång, men jag har redan två parallella karaktärer igång och funderar på att börja om från början och ta platinatrofén, men är samtidigt sugen på att testa de andra delarna i serien.

Vid sidan om att dö om och om igen kan det tänkas bli lite dödsfall i Tesla vs Lovecraft (9/10) där jag har ungefär tio banor kvar till platinum.

Jerry drar tillbaks till kriget

En sak jag lärt mig från skräckfilmer; en maskerad person med kniv är knappast trevlig.

Det nya kapitlet i Dead by Daylight började i tisdags, och i uppdateringen Darkness Among Us får spelet en ny mördare. Jag ska under helgen försöka bemästra The Legions egenskaper och ta en närmare titt på snöbanan.

Eftersom Call of Duty: Black Ops 4 (8/10) har fått en uppdatering med nya banor, så tänker jag återvända till krigsfältet och ta en närmare titt på spelets senaste tillägg. Min jakt på platina i Spider Man (10/10) fortsätter vidare och jag ser fram emot flera belönande pokaler i helgen.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.