Vad spelar du i helgen? [Vecka 50 2014]

Det är mindre än två veckor innan Julafton kommer, och trots att tomten säkert bär på ett eller fler spel har vi förstås saker hemma som skriker efter uppmärksamhet. Dels de senaste släppta spelen men även också sådant som har fått nya expansioner eller som har fått lägre prioritering under året.

Jonas ökar sitt beroende av Destiny

Min uppgraderade Ice Breaker kommer att vara väldigt nyttig i raiden

Min uppgraderade Ice Breaker kommer att vara väldigt nyttig i raiden

Crota’s End anlände i tisdags och jag är långt ifrån klar med den slutliga raiden. Jag har förvisso nått ljusnivå 31 med min karaktär, men eftersom det krävs att samtliga presterar nästan hela tiden så blir det väldigt tufft för de på nivå 30 att ta sig längre in i raiden. Med lite flyt kanske jag klarar av den under helgen, annars blir det under nästa vecka.

Jag ska också fortsätta med F1 2014 när jag ska skaka av mig mitt Destiny-beroende samtidigt som jag vill testa det nya Venom-bordet i Zen Pinball 2.

Martin kommer inte vidare med nya spel…

Född till att avtjäna mitt straff...Stockholm pantopticon ska segra!

Född till att avtjäna mitt straff…Stockholm panopticon ska segra!

Precis som vår chefredaktör fastnar jag i de spelen som betyder allra mest för mig. Jag kommer inte vidare med varken de nya PlayStation Plus-spelen eller något annat i nyhetsväg, istället blir det en genomkörare till på Hatsune Miku: Project Diva f 2nd (9/10) innan jag hoppar på den extrema svårigheten.

Lite Freedom Wars blir det också även om jag håller på att skriva ned mina tankar om spelet. Det finns någon slags magi i den här sköna blandningen av Monster Hunter och ”pang-pang” som får mig att återvända till min Vita gång efter gång!

Men nu vill jag veta vad du spelar i helgen, så – vad spelar du i helgen?

 

7 kommentarer
 1. Macce_1
 2. Thomas Thomas
 3. macke86
 4. motz motz
  • Martin Svennberg Martin Svennberg
   • motz motz
    • Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.